• contact@accefinance.com

FINANCIERING VAN UW PROJECTENDe beste partner voor de realisatie van uw project

EEN BEDRIJF

De toewijding van onze instelling is om u vóór, op het moment van inschrijving maar ook tijdens de looptijd van uw krediet te vergezellen. Onze instelling helpt u om een project te financieren, volgens praktische en voordelige voorwaarden.

REFUND

U kunt uitstel aanvragen om uw maandelijkse betalingen terug te betalen 1 maand na het vrijgeven van fondsen. U kunt ook elk jaar maximaal 3 maandelijkse betalingen uitstellen. En dat alles na een eenvoudige en transparante verzekering.

MODULAIRE MAANDELIJKHEID

Moduleer uw deadlines naar boven of naar beneden: uw lening past zich aan de veranderende situatie in uw leven aan. U kunt besluiten om uw saldo geheel of gedeeltelijk terug te betalen vóór de einddatum van uw kredietaanvraag.

ONROERENDE LENING

Neem als uitgangspunt de optimale maandelijkse betaling voor uw budget en ontdek direct hoeveel u kunt lenen. Uw hypotheek is bij de hand! In een paar klikken. Vind het beste tarief voor uw woningkrediet.

AUTOMOBIELE LENING

Het is een lening aangegaan om een nieuw of gebruikt voertuig te financieren. Gezien het aanzienlijke vereiste budget is dat inderdaad niet het geval Het is niet mogelijk voor de meeste huishoudens om onmiddellijk over het gehele bedrag te beschikken of om van hun spaargeld gebruik te maken.

PERSOONLIJKE LENING

Financier al uw projecten tegen een aantrekkelijk tarief met de persoonlijke lening, consumentenkrediet, autolening, werk of reizen. Ontdek onze persoonlijke leningoplossing om uw project te financieren. Krediet online aanvragen, word lid van de grote familie!

U WORDT STAP VOOR STAP BEGELEID

Een van onze 100 gecertificeerde makelaars is toegewijd aan u en adviseert u tijdens uw project.

VOORDEEL VAN BESTE BIEDEN

We onderhandelen met meer dan 100 bankpartners over de beste financieringsvoorwaarden.

BEHEER ALLE ONLINE, VEILIG

Verzend uw documenten met één klik vanuit uw beveiligde persoonlijke zone: gemakkelijk en mobiel !

aanbiedingen die je vergezellen en beschermen.

Card image cap
School lening
Card image cap
Autolening
Card image cap
Hypothecaire lening
Card image cap
Reislening
Card image cap
Huwelijkslening
Card image cap
Bouw lening